Wielkimi krokami zbliża się koniec roku
Mamy zaszczyt zaprosić Państwa na jedyny w swoim rodzaju Bal Sylwestrowy
Wspaniała zabawa wśród piór i pereł pozwoli się przenieść do burzliwych lat dwudziestych
Niezapomniana Noc , w której nie zabraknie wspaniałych atrakcji
👉 parkiet zapłonie o północy , a pięcioosobowa Orkiestra będzie bawić do białego rana w rytmach lat osiemdziesiątych, dziwięćdziesiątcy oraz współczesnych
👉 Open Bar – doświadczeni barmani będą serwować cocktaile bez limitu
👉moc zabaw i atrakcji :
- Welcome drink
- Powitanie przez naszych Szczudlarzy
- Ruletka
- Polonez – tradycyjny taniec dworski o północy
- Malowniczy słodki stół
- Królewskie Menu Zapraszamy
Wszystkich na huczne świętowanie i przywitanie Nowego Roku z obficie lejącym się szampanem
________________________________________
- Rezerwacje oraz więcej informacji : 660 575 789 / 12 395 87 57
- Bilety już w sprzedaży
- 550,00 zł / osoby
Pamiętajmy jaki Sylwester taki cały Rok
MENU
Menu – kolacja serwowana 3 setowa
Przystawka
- „Wariacja z kaczką” Kaczka w trzech odsłonach – Wędzona kaczka na zamku/mini krokiet z kaczką/pate z kaczej wątróbki/marynowane grzyby/wiśnie i maliny/palony por
- VEGE Carpaccio z buraka/mus z koziego sera/kimchi/kolorowa marynowana
Danie Główne
- Policzek wołowy w sosie z leśnych grzybów z nutą wytrawnej czekolady i czerwonego wina/ziemniaki puree z oliwą truflową/pieczony pak choi z cykorią i warzywami
- VEGE Stek z kalafiora/puree z batata/mus z pietruszki z masłem orzechowym/selekcja sałat z owocem granatu
Deser
- Mus czekoladowy / żelka malinowa / kruszonka / sable / wystrzałowa prażynka orzechowo – cytrynowa / jadalne złoto
Danie gorące – serwowane w ciągu nocy sylwestrowej
- Autorska zupa „Króla Sasa” / Słodko-pikantny bulion na trzechrodzajach mięs (dzik, jeleń, królik) / pieczone warzywa / wiejska śmietana / chrust pszenny
Napoje zimne i gorące bez ograniczeń ( kawa , herbata , woda , soki owocowe )
Bufet ciepły
- Żeberka barbecue w marynacie Jack Daniels/pieczone ziemniaki/warzywa w marynacie chili i miodu
- Dorsz na chrupiąco/pieczony batat/warzywa słodko- pikantne/imbir/mleko kokosowe/curry
- Quasadillas z wołowiną/guacamole/nachos/sos meksykański
- Mini gołąbki z kaszą pęczak i grzybami/wędzona śliwka w koniaku/duszone warzywa/sos śmietanowy z ziołami i marynowanym zielonym pieprzem
Bufet przekąskowy
- Mini burger wołowy/pikle
- Kurczak po tajsku/warzywa orientalne
- Club sandwich z bekonem/jajko/warzywa
- Humus czosnkowy/paprykowy
- Skrzydełka Kentucky barbecue
- Selekcja polskich i włoskich serów/konfitury/pikle
- Deska wędlin z całego świata/pasztety i kiełbasy regionalne
- Sałatka z ciecierzycy/szpinaku i łososia/miód i musztarda
- Sałatka z wędzonym kurczakiem/pieczona dynią z gruszką/sos cytrusowy
- Sałatka z serem kozim/buraki w miodzie/pestki dyni/ brokuły
- Rozmaite marynaty/pikle/kiszonki
- Smalec z jabłkiem
- Oscypek z żurawiną
- Pieczywo